68.2 F
Los Angeles
26 Eylül 2023
AnasayfaHaberlerGündemDöviz kuru arttı, Bulgarlar alışveriş için Edirne’ye akın etti

Döviz kuru arttı, Bulgarlar alışveriş için Edirne’ye akın etti

Bulgaristan’ın para birimi Leva, bugün 12.90 TL’ye kadar yükseldi. Bulgar turistler, kentin farklı noktalarında alışveriş yaptı. Kur farkı nedeniyle bol bol alışveriş yapan turistler, poşetlerine doldurdukları ürünleri memleketlerine götürüyor.

“BULGARLAR OLMASA BURASI BİTER”

Pazarcı esnafı Murat Ahmet, “Bulgarlara hastayım. Çok iyi, ölüyorum onlara. Sadece alışveriş yapsınlar. Çok alıyorlar. Bereket versin, Bulgarlar olmasa burası biter” diye konuştu.

Esnaf Salih Mızrak ise “Geliyor, akın akın… 5 Levaları 70 lira değerinde… Tişört, pantolon, çamaşırını alıyor. A’dan Z’ye her şeyini 100 Levaya alıp Bulgaristan’a gidiyor. Türkiye cennet ülkesi efendim. Ulus Pazarı uluslararası bir pazar. Günde 10 bin turisti ağırlıyoruz. İşler mükemmel, her şey yerinde” dedi. ANKA

Alaturka Online
Alaturka Onlinehttps://www.AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

ALATURKA AİLESİ ÜYELERİ NE DİYOR?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

182,116BeğenenlerBeğen
16,007TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,657TakipçilerTakip Et
33,700AboneAbone Ol

Kaçırmayın