65.5 F
Los Angeles
29 Eylül 2023
AnasayfaHaberlerGündemKaftancıoğlu: Seçim 1’inci turda bitebilir ve göreceksiniz bitecek

Kaftancıoğlu: Seçim 1’inci turda bitebilir ve göreceksiniz bitecek

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yaklaşan 14 Mayıs seçimleriyle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

“SEÇİM 1. TURDA BİTEBİLİR VE GÖRECEKSİNİZ BİTECEK”

Kaftancıoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

* “İddialı söz söylemeyi sevmem ancak iddialı işler yapmaktan da çekinmem. Bu bakışla, iddiadan ziyade gerçekçi bir tespit yapmak isterim.

* Seçim 1. turda bitebilir ve göreceksiniz bitecek. İktidardaki kötülük ne yaparsa yapsın bu sonucu değiştiremez, değiştiremeyecek.

* Çünkü halkın çoğunluğu bunu istiyor ve kim ne söylerse söylesin sonuç değişmeyecek. İnanıyoruz, sadece çalışalım yeter. Kesin bilgi yayabilirsiniz.”

Alaturka Online
Alaturka Onlinehttps://www.AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

ALATURKA AİLESİ ÜYELERİ NE DİYOR?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

182,146BeğenenlerBeğen
16,005TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,659TakipçilerTakip Et
33,700AboneAbone Ol

Kaçırmayın