61.1 F
Los Angeles
1 Haziran 2023
AnasayfaHaberlerGündemKılıçdaroğlu’nun 143 oyu Muharrem İnce’ye yazılmış

Kılıçdaroğlu’nun 143 oyu Muharrem İnce’ye yazılmış

Şanlıurfa Karaköprü’ye bağlı Güllübağ Mahallesi’nde bulunan 1154 numaralı sandıktan sayım sonucu Cumhur İttifakı adayı Erdoğan’a 173 oy, Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na 143 oy, Sinan Oğan’a 6 oy çıkarken, Muharrem İnce’ye ise oy çıkmadı. Ancak, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kayıtlarında ise bu sandığın oy dağılımı Erdoğan 173, Muharrem İnce 143, Kemal Kılıçdaroğlu sıfır ve Sinan Oğan ise 6 oy olarak girildi.

Yanlışlığı sosyal medya hesabından paylaşıp ıslak imzalı tutanak ve YSK kayıtlarını karşılaştıran CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Celal Çiftçi, “Trafoya kedi girmedi ama bu sefer ‘Ali Cengiz’ oyunları devam ediyor. Vatandaş olarak sadece adalet istiyoruz” yorumu yaptı.

Alaturka Online
Alaturka Onlinehttps://www.AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

ALATURKA AİLESİ ÜYELERİ NE DİYOR?

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

182,551BeğenenlerBeğen
16,129TakipçilerTakip Et
3,519TakipçilerTakip Et
7,677TakipçilerTakip Et
31,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın