AnasayfaHaberlerGündemFemen ilk şubesini açıyor

Femen ilk şubesini açıyor

Türkiye dahil birçok ülkede düzenledikleri çıplak eylemleriyle ünlünen Ukraynalı kadın örgütü FEMEN, ilk dış temsilciliğini Fransa’da açıyor.

FEMEN’in kurucularından İnna Şevçenko, Alman Bild gazetesine yaptığı açıklamada, başkent Paris’te kurulacak büronun genç aktivistler için bir nevi eğitim kampı olacağını belirterek, “Burası yaptığımız işlerle ilgilenen ve katkı sağlamak isteyen kadınlar için bir merkez” dedi.

Meme için bizi beklemeyin

Paris’teki temsilciliğe gelen katılımcılara kendilerini polisten nasıl koruyacaklarını gibi önemli konularda eğitimler verileceğini anlatan Şevçenko “İnternet çıplak kadınlarla dolu. Meme görmek isteyen bizi beklemesin” diye de ekledi.

Timoşenko erkek gibiydi

Ukrayna’nın hapisteki eski Devlet Başkanı Yuliya Timoşenko için neden protesto düzenlemediklerini de anlatan Şevçenko, “Çünkü o hiçbir zaman kadınlara faydalı bir şey yapmadı. Erkek gibi siyaset yapıyordu. Yanukoviç’ten tek farkı etek giymesiydi” dedi.. (Hürriyet)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,472BeğenenlerBeğen
92,236TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın