AnasayfaHaberlerGündemİstanbul’a tedaviye getirilen 10 bin 743 depremzede taburcu edildi

İstanbul’a tedaviye getirilen 10 bin 743 depremzede taburcu edildi

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yıkıma neden olan depremlerin ardından enkazdan sağ kurtarılan birçok kişi, Türkiye’nin dört bir yanındaki hastanelere sevk edilmişti.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından bugün yaptığı paylaşımda, kente getirilen depremzedelere ilişkin şu bilgileri paylaştı:

“16.30 itibarıyla, İl Sağlık Müdürlüğümüzden alınan bilgilere göre deprem bölgelerinden gelen ve hastanelerimizde tedavi altına alınan 11 bin 974 hastamızdan, 10 bin 743’ü taburcu oldu. 201 hasta yakınımızı ilimizde misafir ediyoruz. Hastalarımıza Allah’tan acil şifa diliyorum.”

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,326BeğenenlerBeğen
92,404TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın