AnasayfaHaberlerGündemKızından boşanmak isteyen damadının boğazını kesti

Kızından boşanmak isteyen damadının boğazını kesti

Olay, saat 23.00 sıralarında Osmangazi ilçesine bağlı Emek Adnan Menderes Mahallesi, 8. Açelya Sokakta meydana geldi. Ali Gürbüz, iddiaya göre eşi G.G.’den boşanmak istedi.

Ancak G.G.’nin, boşanma talebini reddetmesi üzerine Gürbüz başka bir kadınla dini nikah kıyarak birlikte yaşamaya başladı.

ÖNCE TEHDİT ETTİ SONRA ÖLDÜRDÜ

Bunu öğrenen kayınpeder H.C., damadı Ali Gürbüz’ü ölümle tehdit etti. H.C., sokakta karşılaştığı ve kısa süreli tartışma yaşadığı damadı Ali Gürbüz’ü boğazından bıçaklayıp, ardından kendisini ihbar etti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Ali Gürbüz’ün yaşamını yitirdiği belirlendi.

Ali Gürbüz’ün cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu’nun morguna götürülürken, kayınpederi H.C. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,216BeğenenlerBeğen
88,836TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın