AnasayfaHaberlerGündemMİT operasyonuyla yakalanmıştı, İstanbul’a getirildi

MİT operasyonuyla yakalanmıştı, İstanbul’a getirildi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İzmir Emniyeti, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri dün önemli bir operasyona imza attı.

Zaman Gazetesi’nin eski Yayın Yönetmen Yardımcısı Mehmet Kamış, Çeşme’de saklandığı adresten çıktığı sırada yakalandı.

İstanbul 26’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nce hakkında arama kararı olan Kamış, Çeşme Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

İSTANBUL’A GETİRİLDİ

FETÖ’nün üst düzey isimleri arasında olduğu belirtilen Mehmet Kamış, İzmir Emniyetindeki işlemlerin ardından soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul‘a gönderildi.

İstanbul TEM (Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü) ekiplerinin teslim aldığı şüphelinin bugün adliyeye gönderileceği belirtildi.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,336BeğenenlerBeğen
88,764TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
59,000AboneAbone Ol

Kaçırmayın