AnasayfaAlaturka TVPendik’te trafik tartışması: Servis minibüsünün camını yumrukladı; 'Seni vururum' diye bağırdı

Pendik’te trafik tartışması: Servis minibüsünün camını yumrukladı; ‘Seni vururum’ diye bağırdı


PENDİK’te iki sürücü arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. İddiaya göre hafif ticari araç sürücüsü takip ettiği servis minibüsünün önünü kesti.Araçtan inen sürücü diğer şoföre küfür ve hakaret etti; “Seni vururum” diye bağırarak servis minibüsünün camını yumrukladı. O anlar araç kamerasına yansıdı.

Olay saat 01.20 sıralarında D-100 Karayolu Kaynarca mevkii Tuzla istikametinde meydana geldi.İddiaya göre yolda ilerleyen servis minibüsü hafif ticari araç sürücüsüne yol vermedi.İki sürücü arasında yaşanan gerginlik bir süre daha devam ederken, hafif ticari araç sürücüsü diğer şoförü Kaynarca D-100 Karayolundan Gülzyalı’ya kadar takip etti. Bir süre sonra hafif ticari araç sürücüsü servis minibüsüne korna çalarak önünü kesti.Aracından inen sürücü servis minibüsü şoförüne “Aşağı in yolun ortasında artistlik yapıyorsun” diye bağırmaya başladı. Hafif ticari araç sürücüsünün yanında bulunan kadın da araçtan indi.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,473BeğenenlerBeğen
88,539TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
59,000AboneAbone Ol

Kaçırmayın