AnasayfaHaberlerGündemSerkan Bayram'dan fon soruşturması sonrası özür: "Haklarını helal etmesini istiyorum"

Serkan Bayram’dan fon soruşturması sonrası özür: “Haklarını helal etmesini istiyorum”

🚨 ÖNCE FON SORUŞTURMASIYLA İLGİLİ SERT KONUŞTU, ARDINDAN ÖZÜR GELDİ.

AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, son günlerde yaptığı açıklamaların ardından yeni bir mesaj yayımladı.

Bayram, bazı ifadelerinin “maksadını aştığını” belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, parti teşkilatlarından ve AK Parti’ye gönül veren vatandaşlardan helallik istedi.

“Maksadını aşan ifadelerimden dolayı haklarını helal etmesini istiyorum.”

Bayram ayrıca devam eden hukuki süreçler ve kişiler hakkında kesin hüküm ifade eden değerlendirmeler yapmasının doğru olmadığını söyledi.

Bu açıklamayla birlikte tartışma artık sadece fon soruşturması değil, AK Parti içindeki sözlerin nereye kadar gidebileceği meselesine de dönmüş durumda.

Sizce Serkan Bayram’ın bu açıklaması tartışmayı kapatır mı, yoksa ilk söylediği sözler daha mı fazla hatırlanır?

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

499,148BeğenenlerBeğen
96,676TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,700AboneAbone Ol

Kaçırmayın