AnasayfaHaberlerGündemErdoğan, yüksek yargı başkanlarıyla Külliye'de yemekte bir araya geldi

Erdoğan, yüksek yargı başkanlarıyla Külliye’de yemekte bir araya geldi

ERDOĞAN VE YÜKSEK YARGININ BAŞKANLARI AYNI MASADA.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Ekim’de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen yemekte yüksek mahkeme başkanlarıyla bir araya geldi.

Buluşmaya Anayasa Mahkemesi Başkanı Kadir Özkaya, Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez, Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, Sayıştay Başkanı Metin Yener ve Uyuşmazlık Mahkemesi Başkanı Rıdvan Güleç katıldı. Adalet Bakanı Akın Gürlek de yemekte yer aldı.

Basına kapalı gerçekleşen buluşmanın fotoğrafları paylaşıldı. Görüşmede ele alınan konulara ilişkin ayrıntılı açıklama yapılmadı.

Toplantının belirli bir dava veya mahkeme kararıyla bağlantılı olduğuna dair doğrulanmış bilgi bulunmuyor.

Sizce yürütme ve yüksek yargı temsilcilerinin bu tür buluşmalarında gündem kamuoyuna açıklanmalı mı?

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

498,731BeğenenlerBeğen
97,441TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,700AboneAbone Ol

Kaçırmayın