AnasayfaHaberlerTom Hanks İstanbul’a geliyor

Tom Hanks İstanbul’a geliyor

Tom Hanks Inferno

Başrolünü Tom Hanks‘in oynadığı Dan Brown’un Cehennem romanının fılminin önemli bir bölümü İstanbul’da çekilecek. Tom Hanks İstanbul’a geliyor

Dan Brown’un Türkiye’de de çok satan romanı Inferno, (Cehennem) filme uyarlanacak. Bir bölümü İstanbul’da çekilecek olan filmin önümüzdeki yıl vizyona girmesi bekleniyor.

ABD’li yazar Dan Brown’un son romanı Cehennem, serinin diğer kitapları Da Vinci’nin Şifresi, Melekler ve Şeytanlar gibi beyaz perdedeki yerini almaya hazırlanıyor.

Tom Hanks İstanbul’a geliyor

Yapılan açıklamaya göre, serinin önceki filmlerinde canlandırdığı ‘Robert Langdon‘ karakteriyle Tom Hanks yine filmin başrolündeki yerini alacak.

Çekimlerine İtalya’nın Floransa kentinde başlanacak olan filmin önemli bir bölümü ise, İstanbul’da çekilecek.

David Koepp’in senaryosunu yazdığı film, kitaba sadık kalınması durumunda Kapalı Çarşı, Sultanahmet ve Ayasofya gibi tarihi lokasyonlarda çekilecek. Onlarca dile çevirlen kitaptan uyarlanacak aynı adlı film, 2015’te vizyona girecek.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,344BeğenenlerBeğen
88,760TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
59,000AboneAbone Ol

Kaçırmayın