AnasayfaHaberlerAmerikaNew York Moda Haftasında görsel şölen devam ediyor

New York Moda Haftasında görsel şölen devam ediyor

NY Moda Haftası’nın beşinci günü, ünlü modacıların görsel şölenine sahne oldu. Günün en dikkat çeken şovu ise DKNY ve Marc Jacobs defileleriydi.

2012 yaz ve ilkbahar sezonunun tanıtıldığı New York Moda Haftası son hızıyla devam ediyor. Birbirinden önemli tasarımcılara ait koleksiyonların sergilendiği etkinliklerin beşinci günü Norman Ambrose, Betsey Johnson ve Rebecca Minkoff gibi ünlü modacıların defilelerine sahne oldu.
Ancak güne damgasını vuran asıl şov, canlı renklerin ve bir önceki senenin koleksiyonuna göre daha rahat sayılabilecek tasarımların hâkim olduğu DKNY defilesiydi. Ev sahibi olmanın avantajıyla podyuma çıkan modacının, geniş çaplı yazlık şapkaları ve bol kesim ceketleri sıklıkla kullandığı gözlerden kaçmadı.

Günün dikkat çeken bir diğer şovu ise Amerikalı modacı Marc Jacobs’ın tasarımlarının yer aldığı defileydi. Modacının zıt renklere ağırlık verdiği tasarımlara, kalın saplı büyük deri çantalar ve sandalet havası veren bilekten bağlamalı önü açık topuklu ayakkabılar eşlik etti.

‘Kate Diana olamaz’
Günün kalanında ise Kanadalı punk yıldızı Avril Lavigne’in tasarladığı Abbey Dawn defilesinde Kim Kardashian’ın 14 yaşındaki üvey kardeşi Kylie Jennifer podyuma çıktı. Defileyi izleyenler arasında Kim Kardashian ve NBA yıldızı eşi Kris Humphries bulunurken, Kardashian ailesinin diğer fertleri de onları yalnız bırakmadı. Rock motiflerinin ağırlıkta olduğu koleksiyonda, ünlü şarkıcının bikini tasarımları sıradan olduğu kadar kışkırtıcıydı da.

Cambridge düşesi Kate Middleton’ın sıklıkla tercih ettiği Jenny Packham’ın defilesi, günün dikkat çeken bir diğer şovu olurken, New York’lu moda tasarımcıları, Middleton’ın Prenses Diana gibi trend belirleyici bir moda ikonu olamayacağı görüşünde birleşti. (RADIKAL)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

500,729BeğenenlerBeğen
94,614TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,800AboneAbone Ol

Kaçırmayın