AnasayfaHaberlerGündem1.5 milyon dolara Los Angeles'ta malikane satın aldı

1.5 milyon dolara Los Angeles’ta malikane satın aldı

‘Gossip Girl’ dizisinin güzel yıldızı Leighton Meester, 1.5 milyon dolara Los Angeles’ta kendisine bir malikane satın aldı.

1948’DE İNŞA EDİLDİ

Leighton Meester, uzun süredir rahat edebileceği bir evin peşindeydi. Meester, aramalarının sonucunda Los Angeles’ta 1.5 milyon dolara bir malikane satın aldı. 1948 yılında inşa edilen evde dört yatak odası bulunuyor.

HER YERDE HUZUR

Budizm inancına yakın olan Meester, evin her yerini Buda heykelleriyle donattı. Evin pozitif bir enerji taşıması için de enerji uzmanlarıyla iletişime geçen genç oyucu, sonuçta her köşesinde mutlu olunan bir ev yarattığı görüşünde.

MODERN ÇİZGİLER TAŞIYOR

Klasik çizgileri kendine yakın bulmayan Leighton Meester, dekorasyonun tamamında modern parçalar kullanılmasını istedi. Güzel oyuncu, evin duvarlarını da genç sanatçılara ait tablolarla süsledi. (SABAH)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,803BeğenenlerBeğen
90,303TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın