AnasayfaHaberlerTürkiyeYSK Başkanı seçim sonuçlarını açıklıyor: Erdoğan geçerli oyların salt çoğunluğunu aldı

YSK Başkanı seçim sonuçlarını açıklıyor: Erdoğan geçerli oyların salt çoğunluğunu aldı

YSK-Baskani-Sadi-Guven-

YSK Başkanı seçim sonuçlarını açıklıyor: Erdoğan geçerli oyların salt çoğunluğunu aldı, Yüzde 10’luk barajı geçmiş sayılan partiler AKP CHP HDP MHP ve İYİ Parti olarak belirlenmiştir.

YSK Başkanı seçim sonuçlarını açıklıyor

YSK Başkanı Sadi Güven, “Erdoğan geçerli oyların salt çoğunluğunu aldı. Yüzde 10’luk barajı geçmiş sayılan partiler AKP CHP HDP MHP ve İYİ Parti olarak belirlenmiştir” dedi.

“Bu seçimde seçmen sayısı 56 milyon 352 bin 652.”

“Sadece siyasi partilerle paylaşılmayıp, 2014’e kadar 81 milyon vatandaşın incelemesine tabi tutulmaktadır. Bu dünyada ilk ve tektir.”

“Sandık sonuçlarını 2014 yılından itibaren bütün vatandaşlarımız internet sitemizden görebilmektedir.”

“Erdoğan geçerli oyların salt çoğunluğunu aldı. Yüzde 10’luk barajı geçmiş sayılan partiler AKP CHP HDP MHP ve İYİ Parti olarak belirlenmiştir.”

“Seçsis durdurulmuştur. Sonuçların kesinleşmesinden sonra tekrar açılacaktır.”

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,349BeğenenlerBeğen
88,702TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
59,000AboneAbone Ol

Kaçırmayın