AnasayfaHaberlerAmerikaMilyonları saçınca hastaneye yatırıldı

Milyonları saçınca hastaneye yatırıldı

New York’un en zengin kişilerinden 68 yaşındaki Ed Bazinet, akıl sağlığındaki sorun nedeniyle milyonlarca doları hesapsızca harcayınca hastaneye yatırıldı.

ABC News’ün haberine göre, minyatür seramik evler satarak 100 milyon dolarlık bir servetin sahibi olan Bazinet, beş gün içinde 20 milyon dolar harcaması üzerine psikiyatri kliniğine yatırıldı.

New York Uluslararası Hediye Fuarı’ndan toplamda yaklaşık 100 bin parçalık alışveriş yapan Bazinet’nin aldığı şeyler arasında değeri 1.6 milyon doları bulan keseler, örtüler ve sabunlar bulunuyor.

Bazinet, psikiyatride ‘bipolar bozukluk’ diye adlandırılan bir kişilik bozukluğundan muzdarip. Bu yüzden ruh halinde dönemsel olarak değişimler yaşanıyor.

Kim zaman depresyona kimi zaman da bunun tam tersi bir duruma yani manik sürece girebilen bipolar hastalar, manik durumdayken, para harcamak gibi isteklerini kontrol edemiyor, davranışlarında aşırılığa meyilli oluyor.

Bazinet’nin, ilk kez manik döneme girdiği ifade edildi.. (Hürriyet)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,334BeğenenlerBeğen
88,765TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
59,000AboneAbone Ol

Kaçırmayın