AnasayfaHaberlerGündemTek rakibi Arnold

Tek rakibi Arnold

Yaşayan en yaşlı dünya vücut şampiyonu “dalya” dedi. Hindistan’ın Kalküta kentinde yaşayan 1952 Dünya Vücut Şampiyonu Manohar Aich, 100’üncü yaşını çocukları, torunları, torun çocukları ve torunlarının torunlarıyla kutladı.

Doğum gününde oldukça zinde ve mutlu görülen Aich, uzun yaşamının sırrını vücut geliştirmeye değil “sigara, alkol ve stresten uzak durmaya” bağladı. Ağzında diş kalmadığı için hafif yiyecelerden oluşan bir diyet sürdüren Aich, buna rağmen hâlâ ağırlık kaldırabildiği ve gençlere vücut geliştirme dersleri verebildiği için mutlu olduğunu söyledi. Aich 20 yılı aşkın süre vücut çalıştığını, tek pişmanlığının, kendisi gibi bir ‘Mr. Universe’ olan Arnold Schwarzenegger ile tanışmamak olduğunu söyledi.

1942’den beri vücutçu

AP’nin haberine göre Manohar Aich, vücut geliştirmeye Hindistan henüz İngiltere’ye bağlıyken, 1942’de katıldığı İngiliz Kraliyet Hava Kuvvetleri’nde başladı. Ancak asıl gelişmeyi, birkaç yıl sonra Hindistan’ın bağımsızlığını talep eden gösterilere katıldığı için hapse atılınca gösterdi. Hapiste disiplinli şekilde çalışan Aich, 1.50 boyuna rağmen Mr. Universe (Bay Kainat) yani Dünya Vücut Şampiyonu seçildi.. (Hürriyet)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,962BeğenenlerBeğen
88,775TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın