AnasayfaHaberlerAmerikaBacağını ısıran köpek balığını affetti

Bacağını ısıran köpek balığını affetti

6 yaşındaki Lcuy Magnum Kuzey Carolina sahilinde yüzerken köpek balığı saldırısına uğradı.

Lucy klasik hikâyelerden farklı olarak kazayı fazla yara almadan atlattı. Sağlık durumu iyi olan minik Lucy, tekrar koşabilmek için fizik tedavi ve psikiyatri kliniğinden yardım görüyor.

Hastaneye kaldırılan Lucy’nin anne babasına “Köpek balıklarından nefret ediyorum. Yunusları seviyorum, onlar çok çok daha iyi” dediği bunun üzerine annesinin köpek balığının onu ısırmak istemediğini ve yanlışlıkla ısırdığını söylediği belirtildi.

July’nin annesi Jordan Magnum açıklamasında kızının ona; “Artık köpek balığının beni ısırmasını önemsemiyorum. Onu affediyorum artık!” dediğini söyledi.

USASABAH

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,367BeğenenlerBeğen
88,689TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
59,000AboneAbone Ol

Kaçırmayın