AnasayfaAlaturka TVKağıthane’de binanın 6'ncı katındaki terastan düşen mimar hayatını kaybetti

Kağıthane’de binanın 6’ncı katındaki terastan düşen mimar hayatını kaybetti


KAĞITHANE’de peyzaj mimarı Ahmet Hakan Gökbulut (27) 6’ncı katta yaşadığı dairenin terasından düştü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Gökbulut tüm müdahalalere rağmen hayatını kaybetti. Gökbulut’un olaydan saatler önce sosyal medya hesabından saçını kazıttığı bir fotoğraf paylaştığı ortaya çıktı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, 7 Mart Cumartesi günü saat 21.30 sıralarında Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre peyzaj mimarı Ahmet Hakan Gökbulut, akşam saatlerinde evinde bulunduğu sırada oturduğu binanın 6’ncı katındaki terastan düştü. Sokakta bulunan merdivenlere düşen Gökbulut ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, Gökbulut’a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Gökbulut ardından ambulansla Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan Gökbulut yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,445BeğenenlerBeğen
88,572TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
59,000AboneAbone Ol

Kaçırmayın