AnasayfaHaberlerGündem160 yıllık New York Times'ın başına ilk defa kadın yönetmen

160 yıllık New York Times’ın başına ilk defa kadın yönetmen

ABD’nin etkin gazetelerinden The New York Times’in genel yayın yönetmeni Bill Keller, 8 yıldır yürüttüğü görevi bu yaz bırakıyor.

Gazete, 6 Eylül’de geçerli olacak değişim uyarınca, Keller’in yerine de yardımcısı yazıişleri müdürü Jill Abramson’ı göreve getirecek. Böylece Abramson, dünya çapında en etkin gazetelerden biri olan New York Times’ın ilk kadın yayın yönetmeni olacak.

New York Times tarafından yapılan açıklamada, yazarlığa geri dönmek üzere genel yayın yönetmenliğinden ayrılacak olan Keller ile New York Times Dergisinin tam zamanlı yazarı olarak ve gazetenin pazar günkü görüşler ve haberler bölümündeki yazılarıyla çalışmaya devam edileceği bildirildi.

Abramson, Times’a 1997’de katılmasından önce yaklaşık 10 yıl The Wall Street Journal’da çalışmıştı.

Times’da, Washington temsilciliği yapan Abramson, 2003 yılında Keller tarafından yazı işleri müdürlüğüne getirilmişti

AA

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,637BeğenenlerBeğen
91,845TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın