AnasayfaAmerikaNew York23 Nisan Çocuk Bayramı New Jersey'de tanındı

23 Nisan Çocuk Bayramı New Jersey’de tanındı

23 Nisan Amerika23 Nisan Çocuk Bayramı New Jersey’de tanındı.

23 Nisan Ulusal Çocuk ve Egemenlik Bayramı ABD’nin New Jersey eyaletinde resmi bayram olarak tanındı.

New Jersey Eyalet Senatörü Linde Greenstein, Milletvekilleri Dan Benson ve Wayne DeAngelo’nun katkılarıyla hazırlanan 23 Nisan Çocuk Bayramının tanınması ile ilgili tasarı eyalet meclisi tarafından kabul edildi.

Kabul edilen bildiride, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulması ile Türk insanının özgürlük, adalet, barışa kavuşmasının resmileştiğini ve çocuk bayramı ile ülkenin geleceğinin çocuklara emanet edildiği ifade edildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu Başkanı (TADF) Ali Çınar, bu kararın alınmasında New Jersey Senato Başkanı Stephen Sweeney ve Meclis Başkanı Sheila Oliver’in büyük katkılarının olduğunu söyledi.

Çınar, bu kararın alınmasında Türk Amerikan Cemiyeti başta olmak üzere destek veren herkese teşekkür etti.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,080BeğenenlerBeğen
88,932TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın