Şut ve kırık

Manchester United’ın yıldız futbolcusu Wayne Rooney, ilk kez maça gelen 9 yaşındaki taraftarının bileğini kırdı. Pazar günkü Wolverhampton Wanderers maçı öncesinde Rooney, ısınmak için şut çekti, fakat top tribünde en ön koltukta oturan Jamie Thomas’ın üstüne geldi.

Tuttuğu takımı ilk kez tribünden izlemeye giden Jamie yüzünü korumak için ellerini kaldırınca sağ bileği kırıldı. Rooney kazadan habersiz maça çıkarken Jamie, devre arasına kadar statta kalıp 45 dakika maçı izledi. Devre arasında hastaneye kaldırılan Jamie, “Her şey çok hızlı gerçekleşti. Top bana doğru geldi. Koluma roket vurmuş gibi hissettim. Kolumun ve bileğimin iyi olduğunu düşündüm fakat daha sonra acımaya başladı. Wayne’nin bileğimi kırmasının harika olduğunu düşünüyorum” dedi. Rooney, taraftardan özür dileyip imzalı formasını yolladı.. (Hürriyet)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,803BeğenenlerBeğen
90,303TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın