AnasayfaAlaturka TVABD'den Doğu Pasifik'te bir tekneye saldırı

ABD’den Doğu Pasifik’te bir tekneye saldırı


ABD ordusu, Doğu Pasifik’te uyuşturucu taşıdığı öne sürülen bir teknenin vurulduğunu ve 2 kişinin öldürüldüğünü duyurdu.

ABD Güney Komutanlığı’ndan (SOUTHCOM) yapılan açıklamada, Güney Mızrağı Operasyonu’nu yürüten ortak görev gücünün SOUTHCOM Komutanı General Francis L. Donovan’ın talimatıyla ‘terör örgütü’ olarak belirlenmiş organizasyonlara ait bir tekneyi daha hedef aldığı belirtildi. Elde edilen istihbaratın söz konusu teknenin Doğu Pasifik’teki bir kaçakçılık rotasında uyuşturucu taşıdığını doğruladığı kaydedilen açıklamada, “Bu saldırıda 2 erkek narko-terörist öldürülmüş, hiçbir ABD askeri personeli zarar görmemiştir” ifadeleri kullanıldı.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,665BeğenenlerBeğen
91,816TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın