AnasayfaHaberlerAmerikaAç domuzlar çiftçiyi yedi

Aç domuzlar çiftçiyi yedi

ABD’li çiftçi Terry Garner, beslemek için yanına gittiği domuzlara yem oldu. Oregon Üniversitesi’nden uzmanlar bu tuhaf durumu inceleyeceklerini açıkladı.

Oregon’da domuz çiftliği işleten bir ailenin üyelerinden olan 70 yaşındaki Terry Garner’ın başına gelenler, bedenine ait parçalara rastlanınca ortaya çıktı.

Yaşlı kadının ilk olarak takma dişlerine, domuzların kaldığı yerde rastlandı. Daha sonra farklı beden uzuvları bulundu. Bedenin geri kalan kısmının yenmiş olduğu tahmin ediliyor.

Doktor, kadının kulaklarının, yüzünün yarısının ve parmaklarının yerinden sökülmüş olduğunu belirtti.

Patoloji uzmanları, ölüm nedeninin domuz saldırısı olduğundan hemen emin olamayacaklarını açıkladı.

Domuzların Garner’ı önce yere düşürerek öldürmüş ve daha sonra yemiş olması da ihtimaller arasında.. (Hürriyet)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,552BeğenenlerBeğen
91,993TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın