AnasayfaHaberlerGündemAkbelen’deki direniş sürüyor…

Akbelen’deki direniş sürüyor…

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı İkizköy’deki ağaç katliamına karşı vatandaşların ve çevrecilerin başlattığı direniş, 8’inci gününde de sürdü.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nün kesilen ağaçları tomruk olarak depolara  taşımaya devam ettiği görüldü.

Kesilen ağaçların hemen yakınında kurulan kamp alanında bugün forumlar düzenlendi, yaşanan doğa katliamı tartışıldı.

Polis ve jandarmanın kesim alanındaki bekleyişi sürerken, geçtiğimiz günlerdeki gergin ortamın aksine bugün daha sakin bir ortamın hakim olduğu görüldü.

Köylülerin, “4 yıllık kömür için 400 yıllık ormana kıyılır mı?”, “Bindiğin dalı kesme” , “Kömüre hayır!” yazılı pankartlarla alandaki bekleyişi sürüyor.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,623BeğenenlerBeğen
91,865TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın