AnasayfaHaberlerAmerikaAmerika'da İşsizlik Sigortası Ödemelerinde Azalma Oldu

Amerika’da İşsizlik Sigortası Ödemelerinde Azalma Oldu

Amerika’da işsizlik sigortası ödemelerinde azalma oldu.

Yeni açıklanan rakamlar, geçen hafta içinde işsizlik sigortasına ilk kez başvuranların sayısının 13,000 bin civarında azalarak 403,000’e düştüğünü gösteriyor.

Şu anda Amerika’da işsizlik oranı %8,8. Son iki ay içinde her ay 200,000 yeni iş alanı açılmasına rağmen hala 13,5 milyon Amerikalı işsiz ve bunun 8 milyonu işsizlik sigortası alıyor.

Uzmanlar işsizlik oranının yıl sonuna doğru da aynı düzeyde seyredeceğini tahmin ediyor

VOA

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,824BeğenenlerBeğen
90,242TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın