AnasayfaHaberlerAmerikaAmerika'nın Texas Eyaleti'nde 5 Kişi Tutuklandı

Amerika’nın Texas Eyaleti’nde 5 Kişi Tutuklandı

Amerika’da Texas eyaletinde tarihi bir adliye binasına yasadışı yollardan girdiği iddia edilen beş kişi tutuklandı.

San Antonio polisi Bexar ilçesindeki 120 yıllık adliye binasına iki kişinin bu sabah erken saatlerde pencere binasından tırmandığını bildirdi.

Üçüncü kişiyse terörle mücadele timleri tarafından bina dışında bir minibüsle beklerken gözaltına alındı.

Yetkililer, olayla ilgisi bulunan iki kişinin daha gözaltına alındığını açıkladı.

Yakalan şüphelilerden üçünün 20 yaşlarında ve Faslı olduğu öğrenildi.  San Antonio’daki bir radyo istasyonu, beş zanlının Amerika’ya Londra’dan turist vizesiyle geldiğini duyurdu.

Yetkililer minibüste, adliye binasının altyapısının fotoğraflarının bulunduğunu, fotoğraflarda su şebekelerinin, çevredeki alışveriş merkezlerinin ve diğer devlet binalarının resimlerinin yer aldığı belirtildi.

San Antonio şerifi, olayı terör bağlantısının incelendiğini söyledi.

Haberlere göre grup daha önce Amerika’nın birçok bölgesini gezmiş.

(VOA)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,391BeğenenlerBeğen
92,352TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın