
ATASC-SD 1 Temmuz 2017, saat 6.30 pm – 12 AM arası, San Diego, Cafe Bar Europa ‘da Caliturca ile Fasıl Gecesi düzenliyor.
ATASC-SD ‘den San Diego’da Caliturca ile Fasıl Gecesi
ATASC-SD Tarafından Yapılan Duyuru Şöyle
” Özlediğiniz şarkıları, rakı sohbetini, mezeleri ve eğlenceyi sizlere getiriyoruz. ATASC-SD olarak Caliturca’nın performansıyla sizlere unutamayacağınız bir Fasıl Gecesi yaşatmak istiyoruz.
Hep beraber dans etmeye, sevdiğiniz şarkıları söylemeye ve geçmişten günümüze bir yolculuk yapmaya hazırsanız sizleri de bu sıcak, lezzetli ve eğlenceli sofraya davet ediyoruz.
Rakı, şarap eşliğinde beyaz peynir, kavun ve tapas gibi mezelerin sunulacağı gecenin ücreti üyelerimiz için $40, üye olmayan dostlarımız için de $50 olacaktır.
Aşağıdaki broşürden detayları görebilir ve linke tıklayarak biletlerinizi alabilirsiniz. Yer sayısı sınırlıdır, biletlerinizi şimdiden almayı unutmayın ”

Adres:
Cafe Bar Europa The Turquoise
873 Turquoise Street
San Diego, CA 92109
Tarih: 1 Temmuz 2017
Saat: 6.30 PM -12 AM
