AnasayfaAlaturka TVAtaşehir’de uygulamadan kaçmak isteyen otomobil sürücüsü polis tarafından yakalandı

Ataşehir’de uygulamadan kaçmak isteyen otomobil sürücüsü polis tarafından yakalandı


ATAŞEHİR’de uygulama yapıldığını gören otomobil sürücüsü tek yönlü yolda manevra yaparak kaçmak istedi. Polis ekiplerinin ‘Dur’ ihtarında bulunduğu sürücü gözaltına alındı. O anlar başka otomobilin araç kamerası tarafından görüntülendi.

Olay saat 11.00 sıralarında Ataşehir Kayışdağı caddesinde meydana geldi. İddiaya göre trafik polislerinin uygulama yaptığını fark eden otomobil sürücüsü tek yönlü yolda manevra yapıp ters yöne girmek istedi. Bu sırada sürücünün manevra yaptığını gören polis ekipleri sürücüye ‘Dur’ ihtarında bulundu. Polislerin araçtan inmesini istediği sürücü gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Yaşananlar başka bir sürücünün araç kamerası tarafından görüntülendi.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,186BeğenenlerBeğen
88,889TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın