AnasayfaHaberlerGündemBabasını öldüren 15 yaşındaki kızın ifadesi ortaya çıktı

Babasını öldüren 15 yaşındaki kızın ifadesi ortaya çıktı

Kayseri’de iki gün önce sağlık memuru babası Cuma Ali Ceylanı bıçaklayarak öldüren 15 yaşındaki C.C.’nin savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı. Pişman olmadığını söyleyen C.C., “Sürekli telefonuma bakarak, bana baskı kuruyordu. Bu nedenle babamı öldürmeyi geçen yıl kafama koymuştum ama icraata geçirememiştim. Kendisini sevmediğim için bıçaklayarak öldürdüm” dedi.

YAYINLANMA: 09:45 – 04 Ağustos 2021

Babasını öldüren 15 yaşındaki kızın ifadesi ortaya çıktı

Olay, önceki gün saat 04.00 sıralarında Melikgazi ilçesinde meydana geldi. Sağlık memuru Cuma Ali Ceylan ile hemşire eşi Emel Ceylan henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Çift tartıştıktan sonra ayrı odalarda uyudu. Çiftin kızları C.C., gece yarısından sonra kalkıp, mutfaktan bıçağı alıp, babasının kaldığı odaya girdi.

DOKUZ BIÇAK DARBESİ

C.C., uyuyan babasını bıçaklamaya başladı. Uyanan Cuma Ali Ceylan ile kızı C.C. arasında arbede yaşandı. Vücuduna dokuz bıçak darbesi alan Ceylan kanlar içinde yere yığıldı. Çığlık seslerini duyan komşularının ihbarıyla eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Gelen sağlık ekipleri, 42 yaşındaki Cuma Ali Ceylan’ın öldüğünü belirlerken, C.C. ise polis tarafından gözaltına alındı. Anne Emel Ceylan da ifadesi için emniyete götürüldü. C.C., emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

PİŞMAN DEĞİLİM

C.C.’nin savcılıkta ifadesinde, “Sürekli telefonuma bakarak, bana baskı kuruyordu. Bu nedenle babamı öldürmeyi geçen yıl kafama koymuştum ama icraata geçiremedim. Kendisini sevmediğim için bıçaklayarak öldürdüm. Olay sonrası babamın kanı kıyafetlerime bulaştı. Odama geçerek üzerimi değiştirdim. Bu sırada polisler geldi. Babamı öldürdüğüm için pişman değilim” dediği öğrenildi. (DHA)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,826BeğenenlerBeğen
90,199TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın