AnasayfaAlaturka TVBalıkesir'de lodos nedeniyle deniz taştı, yollar göle döndü

Balıkesir’de lodos nedeniyle deniz taştı, yollar göle döndü


BALIKESİR’in Burhaniye ilçesinde etkili olan lodos nedeniyle deniz taştı, Ören ve Öğretmenler mahallelerinde sahil kesimindeki cadde ve sokaklar suyla kaplandı.

Burhaniye’de akşam saatlerinden itibaren etkili olan lodosun hızı, zaman zaman saatte 60 kilometreye ulaştı. Fırtınanın etkisiyle deniz taştı. Ören ve Öğretmenler mahallelerinde taşan su, plajı aşıp cadde ve sokakları kapladı. Sahil kesiminde yollar göle dönerken, sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı. Burhaniye Belediyesi ekipleri, deniz taşmasına karşı iş makineleriyle kumdan setler oluşturdu.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,551BeğenenlerBeğen
91,999TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın