AnasayfaAlaturka TVBelediye başkanının içinde bulunduğu otomobile ateş açan saldırgan yakalandı

Belediye başkanının içinde bulunduğu otomobile ateş açan saldırgan yakalandı


ADANA’da İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse’nin de içinde bulunduğu belediye personelinin otomobiline silahlı saldırı düzenleyen eski personel A.A. (34), Kozan ilçesinde yakalandı.
Olay, dün akşam saatlerinde Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda meydana geldi. Eski belediye çalışanı A.A., işten çıkarılmasında sorumlu tuttuğu belediye personeli Benal Karagöz ve belediye başkanı Kasım Karaköse’nin içinde bulunduğu otomobile tabancayla ateş açtı. Saldırıda, şans eseri yaralanan olmadı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis olayın ardından kaçan A.A.’nın yakalanması için çalışma başlattı.
Belediye başkanı Karaköse, Karagöz ile sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında saldırıyı gerçekleştiren A.A.’nın işe gelmemesi nedeniyle tutulan rapor sonrasında işten çıkarıldığını, kimsenin bundan sorumlu olmadığını söyledi.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,484BeğenenlerBeğen
88,369TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
59,000AboneAbone Ol

Kaçırmayın