64 F
Los Angeles
21 Eylül 2023
AnasayfaHaberlerGündemBir kadının yardım çığlığı: Ölmek istemiyorum

Bir kadının yardım çığlığı: Ölmek istemiyorum

Nurcan Vurğun, 1,5 yıl önce tanıştığı Y.E. ile birlikte yaşamaya başladı. İddiaya göre; bir süre sonra şiddet gören Vurğun, ayrılmak isteyip, şikayetçi oldu.

Ancak Y.E., Nurcan’ı ikna edip, şikayeti geri çektirdi. Y.E., son olarak 21 Nisan’da bayram ziyaretine gittikleri kırsal Gökçe Mahallesi’nde Vurğun’un burnunu ve ayağını kırdı.

Hastaneden darp raporu alan Nurcan Vurğun, polise gidip şikayetçi oldu. Gözaltına alınıp, ifade veren Y.E., uzaklaştırma kararı ile serbest bırakıldı.

‘BENİ ARAÇTAN ATTI, GERİ GELEREK AYAĞIMI KIRDI’

Y.E.’nin kendisini kandırıp, dini nikah kıydırdığını iddia eden Nurcan Vurğun şöyle konuştu:

*Sonra da gelip, kurulu düzenimin üzerine oturdu. O gündür şiddet görüyorum. Defalarca ayrılacağımı söyledim ama beni kandırıp, sonra da ölüm ile tehdit etti.

*Birkaç defa şikayet ettim ama sonra şikayetimi geri çektim. Sonra beni köye götürdü, üzerimdeki ziynet eşyalarımı ve paralarımı aldı, sonra da şiddet uyguladı.

*Burnumu kırdı, gözümü karartı. Ayağım zaten kırıktı, alçıdan çıkardım. Uyguladığı şiddetle yine ayağımı kırdı.

*Cadde ortasında beni araçtan attı, sonra geri geri gelerek ayağımı kırdı. Bunların görüntüsü poliste var.

‘LÜTFEN BİRİ SESİMİ DUYSUN’

*Defalarca darp edildim ve aç bırakıldım, mağdurum. Elim, kolum şu an bağlı, bir şey yapamıyorum. Onun yakalanmasını istiyorum. Elini, kolunu sallaya sallaya nasıl gezebiliyor? Bana bunları reva gören bir insan nasıl dışarıda olur?

*Adalet istiyorum, kadına şiddet nereye kadar? Darp raporumu aldım, şikayetçiyim. Lütfen biri sesimi duysun. Beni ölümle tehdit ediyor, sesimi kimseye duyuramıyorum.

*Ölmek istemiyorum, yaşamak istiyorum. Geçen gün arkadaşımı aradı, ölümle tehdit etmiş. Ne yapacağımı bilemiyorum, adalet istiyorum.

*Tutuklanmasını istiyorum. Yetkililere de sesleniyorum; ne olursunuz bana yardım edin.(DHA)

Alaturka Online
Alaturka Onlinehttps://www.AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

ALATURKA AİLESİ ÜYELERİ NE DİYOR?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

182,102BeğenenlerBeğen
16,012TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,658TakipçilerTakip Et
33,700AboneAbone Ol

Kaçırmayın