AnasayfaHaberlerGündemBirçok ilde ‘Narkogüç’ operasyonu: 190 gözaltı

Birçok ilde ‘Narkogüç’ operasyonu: 190 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bursa, Malatya, İstanbul, Hatay, Kilis, Diyarbakır, Elazığ, Bitlis, Afyonkarahisar, Kütahya, Konya, Manisa, Antalya, Iğdır, Samsun, Kırıkkale, Yalova, Ağrı, Muğla, Adana, Edirne, Bolu, Batman, Karabük, Siirt, Mardin, Hakkari, Düzce, Kocaeli, Kahramanmaraş, Mersin, Ordu, Zonguldak ve Uşak illerinde “Narkogüç” adı verilen operasyonların düzenlendiğini belirtti.

Yerlikaya, bu operasyonlar kapsamında uyuşturucu ticareti yapanlar ve sokak satıcılarını taşeron olarak kullanan 190 şüphelinin yakalandığını vurgulayarak, operasyonları yürüten jandarma ve polis ekiplerini tebrik etti. Ayrıca, uyuşturucu satıcılarının gençleri ve toplumu zehirlemesine asla izin vermeyeceklerini belirtti. (AA)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,216BeğenenlerBeğen
88,836TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın