AnasayfaHaberlerAmerikaBOEING Uçak Fabrikasında İlaç Kaçakçılığı

BOEING Uçak Fabrikasında İlaç Kaçakçılığı

Amerikan Adalet Bakanlığı otuzdan fazla Boeing çalışanının reçeteyle satılan ilaçların yasadışı ticaretini yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını duyurdu.

Zanlılar, BOEING şirketinin, Pennsylvania eyaletinde, Amerikan ordusu için uçak imal eden bir tesisinde çalışıyor.

Federal Soruşturma Dairesi FBI ve Uyuşturucuyla Mücadele Dairesi DEA, şirketine ait fabrikaya bu sabah baskın düzenledi.

23 kişi güçlü ağrı kesici oksikodon dahil reçeteyle satılan ilaçların ticaretini yapmak, 14 kişi ise mesai arkadaşlarının sattığı iddia edilen ilaçları almakla suçlanıyor.

Boeing sözcüsü, şirketin kendi soruşturmasını yaptıktan sonra, yetkilileri 2007 yılında fabrikada uyuşturucu ticareti yapıldığı şüphelerine ilişkin bilgilendirdiklerini söyledi. (VOA)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,284BeğenenlerBeğen
88,787TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın