74.2 F
Los Angeles
22 Eylül 2023
AnasayfaHaberlerAmerikaBoston Türk Film ve Müzik Festivali başladı

Boston Türk Film ve Müzik Festivali başladı

Boston kentinde düzenlenen geleneksel Türk Film ve Müzik Festivali başladı. Festivalin açılışı, dünyaca ünlü Türk yönetmeni Nuri Bilge Ceylan’ın “Bir Zamanlar Anadolu’da” filminin gösterimiyle yapıldı. Festivalin kurucusu ve direktörü Erkut Gömülü, konserlerle 28 Nisan’a kadar devam edecek festivalde, çağdaş Türk sinemasının seçkin örneklerini ve yönetmenlerini ABD’li sinemaseverlerle paylaşmaktan büyük gurur duyduklarını söyledi.

Festivalde Reis Çelik’in “Lal Gece”, Muzaffer Özdemir’in “Yurt”, Murat Saraçoğlu’nun “Yangın Var”, Özcan Alper’in “Gelecek Uzun Sürer”, Yüksel Aksu’nun “Entelköy Efeköy’e Karşı”, Tolga Örnek’in “Kaybedenler Kulübü” filmlerinin Kuzey Amerika ilk gösterimleri yapılacak.

Programda ayrıca, Derviş Zaim’in “Gölgeler ve Suretler” ve “Tabutta Rövaşata”, Tayfun Pirselimoğlu’nun “Saç”, Tolga Karaçelik’in “Gişe Memuru” filmleri de yer alıyor. (AA)

Alaturka Online
Alaturka Onlinehttps://www.AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

ALATURKA AİLESİ ÜYELERİ NE DİYOR?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

182,103BeğenenlerBeğen
16,011TakipçilerTakip Et
3,553TakipçilerTakip Et
7,657TakipçilerTakip Et
33,700AboneAbone Ol

Kaçırmayın