AnasayfaHaberlerAmerikaBoston'da "Bisiklet" filmi gösterildi

Boston’da “Bisiklet” filmi gösterildi

Boston Güzel Sanatlar Müzesi’nin çağdaş sanatlar bölümünün açılışı nedeniyle düzenlenen etkinlikler içinde yer alan özel kısa film programında Boston Türk Film Festivali’ni temsilen yönetmen Serhat Karaaslan’ın ”Bisiklet” filmi, halka açık dört ayrı gösterimde seyircilerle buluştu.

Boston Türk Film Festivali Direktörü Erkut Gömülü, Boston Güzel sanatlar Müzesi’ndeki açılış vesilesiyle müzedeki başarılı film festivallerini film severlere tanıtmak icin müzeyle işbirliği yapılarak düzenlenen bu özel programda ”Bisiklet” filmiyle yer almaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Programda Fransa ve İran’dan da filmler gösterildi.

”Bisiklet” filmi, 2010 Aralık ayında yapılan Boston Belgesel ve Kısa Film Yarışması’nda hem jüri, hem de seyirciler tarafından en iyi kısa film olarak seçilmiş ve Mart 2011’de düzenlenen 10. Boston Türk Film Festivali programında da yer almıştı. Filmin ulusal ve uluslararası festivallerden ve yarışmalardan almış olduğu birçok ödülü de bulunuyor. (AA)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,367BeğenenlerBeğen
88,689TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
59,000AboneAbone Ol

Kaçırmayın