AnasayfaHaberlerAmerikaCami bombalamaktan aranan şüpheli öldürüldü

Cami bombalamaktan aranan şüpheli öldürüldü

Florida’da bulunan bir camiyi bombalama eylemine karışan bir adam FBI tarafından düzenlenen bir operasyonda teslim olmadığı için dün vurularak öldürüldü.

46 yaşındaki Sandlin Matthews Smith, kendisine yaklaşan eyalet güvenlik güçlerine Glass Mountain State Park’ta ateş açtı. Bunun üzerine Oklahoma şehri FBI SWAT timi olay yerine gelerek Smith’ten teslim olmasını istedi. Daha sonra çıkan çatışmada Smith öldürüldü.

Şüpheli, pek çok federal suçtan aranıyordu. Bunlar arasında patlayıcı madde bulundurma ve 10 Mayıs 2010’da Jacksonville’de bulunan İslam Merkezi’ne gerçekleştirilen bombalı saldırı da bulunuyordu. Patlamada hiç kimse ölmemişti fakat bombanın sesi millerce öteden duyulmuştu.

USASABAH

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,589BeğenenlerBeğen
91,860TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın