AnasayfaHaberlerAmerikaÇiftlik zirvesi memnun etmedi

Çiftlik zirvesi memnun etmedi

ABD’nin New York kentinde önceki gün tamamlanan 2’nci “çiftlik zirvesi” hem KKTC, hem de Rum yönetiminde hayal kırıklığı yarattı.

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, ilerleme olmamasından Rum kesimini sorumlu tutarken, Rum lider Dimitris Hristofyas BM Genel Sekreteri’nin net tavrına rağmen takvim ve uluslararası konferansı kabul etmeyeceklerini tekrarladı.

Zirve konusunda Eroğlu, daha fazla ilerleme beklemesine rağmen BM’nin takvim koyarak uluslararası konferansta ısrar etmesini memnuniyetle karşıladı. KKTC basını da “Sınırlı ilerleme” gibi başlıklarla haberi duyurdu. Rum siyasi partiler ise “oldu-bitti” diye niteledikleri uluslararası konferans kararı nedeniyle Hristofyas’ı suçladı.. (Hürriyet)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,255BeğenenlerBeğen
88,787TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın