AnasayfaHaberlerGündemÇıplak bisikletliler görenleri hayrete düşürdü

Çıplak bisikletliler görenleri hayrete düşürdü

Meksika, İspanya, İngiltere ve ABD’de binlerce çıplak bisikletli, görenleri hayrete düşürdü. Yadırgayıcı bakışlara aldırmayan çıplak sürücüler, hava kirliliği, petrol bağımlılığı ve bisiklet kullananların trafikte can güvenliğinin sağlanması için mesaj vermeye çalıştılar.

2004 yılında başlayan Dünya Çıplak Bisiklet Sürme günleri, petrol bağımlığına ve hava kirliliğine dikkat çekmek ve bisiklet kullanımını teşvik etmek için her yaştan insanı buluşturuyor.

Soyunarak, bisikletlilerin trafikte ne kadar savunmasız olduğunu da vurgulamaya çalışan eylemciler, ayrı bisiklet yolları, trafikte bisikletlilere saygı gibi taleplerini dile getiriyorlar.

Her yıl 9 Haziran’da düzenlenen bu yaratıcı eylemin sloganı ise “Cüret edebildiğin kadar soyun”.

Bu renkli eylemin çağrıcıları,insanları çırılçıplak bisiklet sürmeye davet etse de, katılımcıların soyunması zorunlu değil.. (Hürriyet)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,349BeğenenlerBeğen
88,702TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
59,000AboneAbone Ol

Kaçırmayın