AnasayfaHaberlerGündemDanimarka’nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri’ne çağrıldı

Danimarka’nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri’ne çağrıldı

Diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre, Danimarka’da bugün Kur’an-ı Kerim’e karşı saldırı içeren eyleme izin verildiği öğrenildi.

Bunun üzerine Danimarka’nın Ankara Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığı’na çağırıldı.

Büyükelçiye, açıkça nefret suçu niteliğindeki provokatif eyleme izin verilmesinin en güçlü şekilde kınandığı ve Danimarka’nın bu tutumunun kabul edilemez olduğu iletildi. Ayrıca eyleme izin verilmemesinin beklendiği vurgulandı. (DHA)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,973BeğenenlerBeğen
88,696TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın