AnasayfaAlaturka SporDüelloyu Nikola Jokic, maçı Milwaukee Bucks kazandı

Düelloyu Nikola Jokic, maçı Milwaukee Bucks kazandı

NBA’de bu sabaha karşı 5 maç oynandı. Giannis Antetokounmpo ile Nikola Jokic düellosuna sahne olan maçta Milwaukee Bucks, Denver Nuggets’ı 121-112 yendi.
Milwaukee Bucks’ta Giannis Antetokounmpo 28 sayı – 19 ribaund – 7 asist, Brook Lopez 22, Damian Lillard 19, Kyle Kuzma 16, Gary Trent Jr. 15 sayı ile oynadı.
Denver cephesinde ise, 32 sayı, 14 ribaund ve 10 asist ile triple double yapan Nikola Jokic’in performansı galibiyete yetmedi.
TOPLU SONUÇLAR
Minnesonta Timberwolves 71-84 Los Angeles Lakers
Golden State Warrriors 121-115 Orlando Magic
Denver Nuggets 112-121 Milwaukee Bucks
Charlotte Hornets 96-103 Dallas MAvericks
New Orlenas Pelicans 124-116 Phoenix Suns

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,484BeğenenlerBeğen
88,439TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
59,000AboneAbone Ol

Kaçırmayın