AnasayfaHaberlerGündemEkşi Sözlük hakkındaki kısıtlama kararı kaldırıldı

Ekşi Sözlük hakkındaki kısıtlama kararı kaldırıldı

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun 21 Şubat 2023 tarih ve 490.05.01.2023.-100029 sayılı kararıyla Ekşi Sözlük’e erişim engelli getirilmişti.

Tepki çeken kısıtlama kararı Ankara 4. Sulh Ceza Hakimliği’nin bugün aldığı kararla kaldırıldı. Ekşi Sözlük CEO’su Başak Purut, mahkemenin kararını “ekşi @sozluk erişim engeli kararı an itibariyle mahkeme tarafından kaldırıldı. geçmiş olsun!” notuyla duyurdu.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,318BeğenenlerBeğen
88,782TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın