59.4 F
Los Angeles
1 Aralık 2023
AnasayfaHaberlerAmerikaEl Kaide’den ‘elektronik cihat’ çağrısı

El Kaide’den ‘elektronik cihat’ çağrısı

Terör örgütü El Kaide’nin yayınladığı bir video ile ABD’ye karşı elektronik cihat çağrısında bulunduğu ortaya çıktı.

Videoda örgüt, ABD’nin bilgisayar ağının da tıpkı 11 Eylül’ün saldırısında deşifre olan uçuş güvenliği gibi zayıf olduğunu iddia ediyor.

El Kaide’nin mücahitlerini, ABD’nin hükümete ve kritik altyapısına ait sanal ağlarına saldırmaya çağırdığı videonun, geçen yıl FBI’ın eline geçtiği bildirildi.

Videoyu bugün yayımlayan İç Güvenlik ve Hükümet İşlerinden Sorumlu Senato komitesi tarafından yapılan açıklamada, “Bu, El Kaide ve diğer terör örgütlerinin, kritik altyapımızın siber sistemlerine saldırmak istediğinin en net kanıtıdır” denildi.. (Hürriyet)

Alaturka Online
Alaturka Onlinehttps://www.AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

ALATURKA AİLESİ ÜYELERİ NE DİYOR?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

182,100BeğenenlerBeğen
16,048TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
33,800AboneAbone Ol

Kaçırmayın