AnasayfaHaberlerGündemErdoğan, patates ve soğanla oy istedi

Erdoğan, patates ve soğanla oy istedi

ENAG’a göre ise nisanda tüketici fiyatları aylık yüzde 4.86, yıllık yüzde 105.19 oranında arttı.

Giresun’da bugün seçim mitingi yapan ve TÜİK’in dün açıkladığı yıllık yüzde 43.68 enflasyon rakamını baz alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yüzde 43’e indi, her ay düşmeye devam edecek. Çarşı pazardaki pahalılığı yine biz aşarız. Refah kaybını telafi ediyoruz” dedi.

Patates ve soğan fiyatları 15-25 TL arasında değişirken; Erdoğan, şöyle devam etti: “Sizler ne soğana ne patatese liderinizi kurban etmezsiniz. İnanıyorum ki Giresun bugün de şehitlerimizin, gazilerimizin, kahramanlarımızın emanetine sıkı sıkıya sahip çıkacak. Giresun yeni mandacıları hüsrana uğratarak emperyalistlerin heveslilerini kursağında bırakacak.”

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

500,729BeğenenlerBeğen
94,621TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,800AboneAbone Ol

Kaçırmayın