AnasayfaHaberlerGündemErdoğan'dan Darphane-i Amire açılışında: "Attıkları iftiraların altında kendileri kaldılar"

Erdoğan’dan Darphane-i Amire açılışında: “Attıkları iftiraların altında kendileri kaldılar”

🔥 ERDOĞAN’DAN SERT ÇIKIŞ: “ATTIKLARI İFTİRALARIN ALTINDA KENDİLERİ KALDILAR!”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Ekim’de İstanbul’daki Topkapı Sarayı Darphane-i Amire Müzeleri’nin açılışında geçmişte kendisine yöneltilen suçlamalara sert yanıt verdi.

Erdoğan, restorasyon çalışmaları başladığında kendisine özel ofis ve saray hazırlandığı iddialarının ortaya atıldığını hatırlattı.

“Attıkları iftiraların altında bizzat kendileri kaldılar” diyen Erdoğan, söz konusu iddiaların asılsız çıktığını savundu.

Restorasyon kapsamında 7 yapı ve 46 salonun 5 farklı müze olarak düzenlendiğini, 10 bin 500 eserin ziyaretçilerle buluşacağını açıkladı.

💬 Sizce Erdoğan’ın bu sert açıklaması geçmişteki tartışmaları kapatır mı, yoksa yeni bir siyasi polemik mi başlatır?

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

498,668BeğenenlerBeğen
97,504TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,700AboneAbone Ol

Kaçırmayın