AnasayfaAlaturka TVEsenyurt'ta TIR'dan 139 basınçlı yıkama makinesini çalan şüpheliler kamerada

Esenyurt’ta TIR’dan 139 basınçlı yıkama makinesini çalan şüpheliler kamerada


ESENYURT’ta hafif ticari araçla yanına geldikleri TIR’dan piyasa değeri yaklaşık 444 bin lira olan 139 basınçlı yıkama makinesini çalıp kaçan şüpheliler güvenlik kamerasına yansıdı.

Akçaburgaz Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda hafif ticari araçla park halindeki TIR’ın yanına gelen şüpheliler, bir süre sonra araçtan inerek TIR’ın dorsesini açtı. Şüpheliler, piyasa değeri yaklaşık 3 bin 200 lira olduğu öğrenilen 139 basınçlı yıkama makinesini hafif ticari araca yükledi. Kısa sürede ürünleri araca taşıyan şüpheliler olay yerinden hızla kaçtı. Bir süre sonra aracının yanına gelen TIR sürücüsü, ürünlerin çalındığını fark ederek polis ekiplerine ihbarda bulundu. Hırsızlık anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis ekiplerinin şüphelileri yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

501,849BeğenenlerBeğen
89,766TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın