AnasayfaAlaturka TVEyüpsultan'da yıkım aşamasındaki binaya ait duvar fırtınanın etkisiyle çöktü

Eyüpsultan’da yıkım aşamasındaki binaya ait duvar fırtınanın etkisiyle çöktü


EYÜPSULTAN’da yıkım aşamasında bulunan ve bağlantı noktaları kesilen binaya ait duvar fırtınanın da etkisiyle çöktü. Duvar çöktüğü sırada yakın bir noktada park halinde bulunan 2 araç zarar gördü.Ölen ya da yaralanan olmazken, zarar binadan kopan parçaların zarar verdiği araçlar çekici yardımıyla sokaktan kaldırıldı.

Olay, saat 14.00 sıralarında Eyüpsultan, Topçular, FerhatPaşa Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, yıkım aşamasında ve bağlantı noktaları kesilen binada boşta kalan tuğla duvar, fırtınanın etkisiyle yerinden koparak aşağıya düştü. Duvar parçaları park halindeki araçların üzerine düşerken, olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. İhbar üzerine polis ekipleri bölgeye geldi. Görgü tanıklarından Adem Kurtuluş, “Bağlantıların kesildiğini gördüm. ‘Dikkat edin çünkü ben hergün bu yolu kullanıyorum’ diye uyardım. En sonunda da korkulan başa geldi. Bağlantılar kesildiğinden duvar da boşa çıktı” diye konuştu.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,483BeğenenlerBeğen
88,410TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
59,000AboneAbone Ol

Kaçırmayın