AnasayfaHaberlerGündemFatih Erbakan'dan Azerbaycan'ın giriş yasağına yanıt: "Biz gelemesek de olur"

Fatih Erbakan’dan Azerbaycan’ın giriş yasağına yanıt: “Biz gelemesek de olur”

🇹🇷🇦🇿 “BİZ GELEMESEK DE OLUR!”

🚨 Azerbaycan’ın 31 Türk vatandaşına giriş yasağı getirmesi, Türkiye siyasetinde yeni bir tartışma başlattı!

Yasaklanan isimlerden biri de Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan.

🔥 Erbakan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e doğrudan seslendi:

🗣️ “Azerbaycan’da öğrencilere yönelik başörtüsü yasağı kalksın yeter, biz gelemesek de olur.”

📌 Erbakan, sosyal medya açıklamasında Azerbaycan yönetimini eleştirirken Türkiye–Azerbaycan kardeşliğine bağlılığını da vurguladı.

⚡ İki ülke arasındaki yakın ilişkilere rağmen yaşanan bu gelişme, siyasi görüş ayrılıklarının nereye kadar uzanabileceği sorusunu gündeme getirdi.

❓ Sizce Azerbaycan’ın bir Türk siyasi parti liderine giriş yasağı getirmesi kabul edilebilir bir karar mı?

👇 Yorumlarda buluşalım.

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

498,735BeğenenlerBeğen
97,429TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,700AboneAbone Ol

Kaçırmayın