AnasayfaHaberlerAmerikaFazla ilaç erkeği bozar

Fazla ilaç erkeği bozar

ABD’nin California eyaletindeki Kaiser Permanente Kurumu’nun 37 bin erkek üzerinde yaptığı araştırma, ereksiyon bozukluğunun ilaçlardan da kaynaklanabileceğini ortaya koydu.

Verilere göre, iki ayrı ilaç kullanan erkeklerin yüzde 16’sı, 3-5 ilaç kullananların yüzde 20’si, 6-9 ilaç alanların yüzde 25’i, en az 10 ayrı ilaca ihtiyaç duyanların ise yüzde 31’i ereksiyon sorunu yaşıyor.. (Hürriyet)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,193BeğenenlerBeğen
88,877TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
58,900AboneAbone Ol

Kaçırmayın