AnasayfaHaberlerGündemFelipe kendini vurdu

Felipe kendini vurdu

İspanya Kralı Juan Carlos’ın 13 yaşındaki torunu Felipe Marichalar Borbon, silah kullanmayı öğrenirken kendini ayağından vurdu.

Saraydan yapılan açıklamada, “Felipe Marichalar Borbon, Soria’daki aile evinin avlusunda babasıyla birlikteyken silahla kendisini vurarak sağ ayağından yaralandı” denildi. Felipe’nin sağlık durumu ciddi değil.. (Hürriyet)

AlaturkaOnline
AlaturkaOnlinehttps://AlaturkaOnline.com
Amerika'nın ilk Türkçe internet Gazetesi, Alaturka Online, 2001 yılından beri Amerika'da en çok okunan, tamamen bağımsız ve tarafsız haber yapan tek Türk Gazetesi. First Turkish American Newspaper - Amerika'daki Türklere Ulaşmanın en Kolay Yolu ! Habersizsiniz ya da Haber Sizsiniz! Alaturka, Gerçek insanlar, Gerçek Haberler. Amerika'daki Aileniz - Alaturka.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu girin!
İsminizi Buraya Yazın

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

502,334BeğenenlerBeğen
88,763TakipçilerTakip Et
3,552TakipçilerTakip Et
7,662TakipçilerTakip Et
59,000AboneAbone Ol

Kaçırmayın